Vacature: Administratief medewerk(st)er, 15 uur

03-04-2018

Vacature: Administratief medewerk(st)er, 15 uur

Stichting Jachthaven Wartena zoekt per direct een administratief medewerk(st)er.

Je verzorgt de afhandeling van e-mail en telefoon en staat klanten en gasten te woord aan de balie. Je kunt klantcontact afhandelen in het systeem. Je verricht type- en kopieerwerk en behandelt post. Je bent in staat de telefoon(centrale) en pc te bedienen.
Je ondersteunt in het hoogseizoen de havenmeesters op administratief vlak en helpt klanten en gasten met hun wensen.

Wij zoeken iemand met administratief inzicht die samengestelde werkzaamheden kan verrichten. Een VMBO werk- en denknivo met enige werkervaring zijn vereist. Je kan je werkzaamheden goed zelfstandig indelen binnen verstrekte opdrachten en werkt volgens voorgeschreven werkwijzen.

De arbeidsvoorwaarden bij Stichting Jachthaven Wartena zijn conform HISWA cao. De functie valt onder functieklasse 4. Het betreft eerst een tijdelijke functie voor een jaar.

Stichting Jachthaven Wartena biedt jou een fijne en informele werksfeer. We zijn trots op onze jachthaven. Met 600 ligplaatsen zijn we de perfecte uitvalsbasis voor de Alde Feanen.

Spreekt jou dit aan en voldoe je aan de vereisten voor deze functie? Solliciteer dan meteen via t.m.buma@jachthavenwartena.nl Als je nog vragen hebt kun je die ook gerust stellen. De sollicitatietermijn sluit 10 april 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Neem contact op

T: (058) 2551870

Vanaf april zijn wij van maandag t/m vrijdag geopend:
08.30 uur tot 12.00 uur
13.00 uur tot 17.00 uur 
Vanaf  7 april 2018 zijn wij ook in de weekenden weer open!                              

© 2018 Jachthaven Wartena | Realisatie: WMMEDiA