Vacature: Havenmeester/bedrijfsleider, fulltime

27-03-2018

Vacature: Havenmeester/bedrijfsleider, fulltime
 
Stichting Jachthaven Wartena zoekt op korte termijn een havenmeester/bedrijfsleider.
Als havenmeester zorg je voor het beheer van de jachthaven en campingterrein. Je exploiteert lig- en staplaatsen: je maakt overeenkomsten op, wijst ligplaatsen toe, houdt het ligplaatsenbestand bij en controleert feitelijke bezetting ten opzichte van administratieve bezetting. Je verzorgt helling- en transportwerkzaamheden. Je geeft leiding aan havenmedewerkers en organiseert voorjaars- en najaarsberging. Je zorgt voor goede staat van onderhoud van gebouwen, terrein, steigers, havenmaterialen e.d. Je werkt zowel met handgereedschappen als PC.
 
Als bedrijfsleider zorg je voor het beheer van het bedrijfskundige deel van de jachthaven. Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid (4 FTE), inroosteren, functioneringsgesprekken e.d. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voeren van de financiële administratie, automatisering, veiligheid van gasten en personeel, marketing en sales en het uitvoeren van beleid op lange termijn.
Je bent in staat om te organiseren en samen resultaten te bereiken vanuit zowel een op de zaak als een op de persoon gerichte benadering. Je hebt aandacht voor de ander en hebt begrip voor de behoeften, wensen en verlangens van een ander; rekening houdend met de situatie en mogelijk verschillende invalshoeken.
Affiniteit met het dorp Warten is een pré.
Je wordt aangestuurd door – en rapporteert aan – het dagelijks bestuur van de jachthaven.
De arbeidsvoorwaarden bij Stichting Jachthaven Wartena zijn conform HISWA cao.
 
Stichting Jachthaven Wartena biedt jou een fijne en informele werksfeer. We zijn trots op onze jachthaven. Met 600 ligplaatsen is het de perfecte uitvalsbasis voor de Alde Feanen. We zetten ons actief in voor het zichtbaar maken van de Alde Feanen en onderhouden
nauwe contacten met alle betrokken partijen die dat doel ondersteunen.
We staan voor duurzaamheid en geven daarin graag het goede voorbeeld. Wij willen zoveel mogelijk stimuleren duurzaam te varen en lopen voorop om dat te faciliteren.
We zijn betrokken bij onze klant en willen weten wat er speelt. We ondersteunen onze klanten actief voor een zo'n goed mogelijke ervaring.
We willen een meerwaarde zijn voor het dorp en de omgeving. We ondersteunen lokale initiatieven en willen optimaal toegankelijk zijn voor de inwoners.
Wij zorgen ervoor dat iedere gast van de jachthaven een prettige beleving heeft!
 
Spreekt jou dit aan en voldoe je aan de vereisten voor deze functie? Solliciteer dan meteen via t.m.buma@jachthavenwartena.nl.  
 
De sollicitatietermijn sluit 15 april 2018.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Neem contact op

T: (058) 2551870

Vanaf april zijn wij van maandag t/m vrijdag geopend:
08.30 uur tot 12.00 uur
13.00 uur tot 17.00 uur 
Vanaf  7 april 2018 zijn wij ook in de weekenden weer open!                              

© 2018 Jachthaven Wartena | Realisatie: WMMEDiA